Salgs- og leveringsbetingelser betingelser pr. 23/5 2018

1. Generelt

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer bestilt via tryk.degngrafisk.dk. Betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og Degn Grafisk A/S.

 

2. Forudsætninger

Du kan kun handle på tryk.degngrafisk.dk hvis du opfylder følgende betingelser:

1) Du skal ved at vinge af i "accepter"-boksen i ordreforløbet tiltræde, at du har gennemlæst vore betingelser, og at du er indforstået hermed.

 

3. Bestilling af varer

For at kunne gennemføre en bestilling af varer hos tryk.degngrafisk.dk beder systemet dig om at afgive oplysninger om dit navn, e-mailadresse, postadresse, samt eventuelt betalingskort og betalingskortnummer (med udløbsdato). Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger og vil ikke blive anvendt til andet formål.

Om sikkerhed henvises til punkt 6 nedenfor.

Forud for afgivelse af bestilling vil du på tryk.degngrafisk.dk se en oversigt, der viser de varer, du har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb (inklusiv eventuelle leveringsomkostninger). Når du har afgivet din bestilling, modtager du straks en bestillingsbekræftelse, som du anbefales at printe ud og opbevare som dokumentation for bestillingen. Bestillingsbekræftelsen afsendes automatisk af hjemmesiden pr. mail, og er ikke en ordrebekræftelse.

 

4. Levering

Leveringsomkostningerne og leveringstidspunkt fremgår af din bestilling og afhænger af, hvilke varer du bestiller. 

Modtagelse af varer; Når du har modtaget dine varer, bør du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Eventuelle skader under transport dækkes af Degn Grafisk A/S. Såfremt du konstaterer en fejl eller mangel/skade på de leverede varer, skal du straks eller inden 7 dage fra leveringen kontakte tryk.degngrafisk.dk skriftligt.

 

Ved reklamation skal du opgive følgende oplysninger:

- Ordrenummer

- Navn

- Telefonnummer eller e-mail adresse

Du kan også kontakte Degn Grafisk A/S på den under punkt 11 nævnte adresse.

 

Webshoppen leverer kun varer i Danmark.

 

5. Betaling

Betaling for varer bestilt på tryk.degngrafisk.dk kan ske ved brug af Visa-/Dankort, mastercard og mobilepay. Fakturabeløbet bliver ved betaling med kort først trukket på din konto/kreditkort dagen, efter at vi afsender varen.

 

6. Sikkerhed ved betalinger

I forbindelse med betalinger anvendes en særlig krypteringsteknologi, secure sockets layer (SSL). Det indebærer, at det kun er vores systemer, der kan aflæse informationer om dit betalingskort. Informationer om betalingskort bliver sendt videre til PBS i krypteret form, og de bliver ikke gemt eller opbevaret.

Du hæfter ikke selv for misbrug af dit betalingskort, medmindre du har overtrådt de gældende regler for brug heraf.

 

7. Fortrydelsesret

Varer bestilt på tryk.degngrafisk.dk er specialfremstillede varer, som ikke kan returneres.

 

8. Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra tryk.degngrafisk.dk, skal påberåbes inden 2 uger efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til tryk.degngrafisk.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl og mangler, der viser sig indenfor 2 år, efter varen er blevet leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er dine klage-/reklamationsmulighed afgrænset til den holdbarhedsperiode, tryk.degngrafisk.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge, om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Degn Grafisk A/S.

 

9. Ansvar

Tryk.degngrafisk.dk kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Tryk.degngrafisk.dk kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. Tryk.degngrafisk.dk kan heller ikke drages til ansvar for forsinkelser eller EDB-vira, der påføres kunden som følge af brug af e-mails eller downloads. Risikoen for vare købt hos tryk.degngrafisk.dk overgår til kunden på leveringstidspunktet.

 

10. Persondatapolitik

For at du kan købe en vare i webshoppen, har vi brug for følgende personoplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Betaler du med betalingskort, sker det gennem en krypteret betalingsgateway, og vi har ikke adgang til dine kortoplysninger.

Hvis du uploader trykfiler, der indeholder personoplysninger, afgiver du også dem. Vær opmærksom på, at du har pligt til at oplyse andre personer om det, hvis du videregiver oplysninger om dem til os.

Vi sælger eller videregiver ikke dine oplysninger til andre. Dog kan vi benytte andre trykkerier og distributionsvirksomheder til at levere den vare, du har bestilt. Vores samarbejdspartneres behandling af dine oplysninger er baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores persondatapolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftale.

Se i øvrigt vores persondatapolitik her på siden.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dem, at få dem rettet, hvis de er ukorrekte, at få dem udleveret og at få dem slettet, med mindre det strider mod vores lovmæssige forpligtelser.

Degn Grafisk A/S er dataansvarlig for de oplysninger, du har afgivet.

Har du ønsker eller spørgsmål, så kontakt os på mail@degngrafisk.dk

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 

11. Henvendelser

Alle henvendelser om køb af kan rettes til tryk.degngrafisk.dk. Vi kan evt. give dig råd og vejledning om forståelsen af disse betingelser samt modtage eventuelle klager i anledning af køb af varer over e-shoppen. Tryk.degngrafisk.dk har følgende adresse og telefonnummer:

 

Tryk.degngrafisk.dk - Degn Grafisk A/S

Skaarupvej 28, Ravnkilde
9610 Nørager
Tlf.: 96 72 70 80
CVR.nr.: 38 29 18 66

Emailadresser kan findes ved at klikke HER

 

12. Øvrigt

I øvrigt gælder vore normale salgs- og leveringsbetingelser, hvis ikke de er udtrykkeligt fraveget i ovenstående. Du kan læse dem ved at trykke her.

 

;